Pagina's

dinsdag 29 december 2009

Weekly fashionsite: www.designer-vintage.com

Hi!

Ik blijf het een leuk mens vinden: Annemarie van Gaal! Steeds weer lanceert ze een nieuw initiaitef en ook als het een keer niet lukt, laat ze het er niet bij zitten en begint gewoon met wat nieuws. Ik wil het vandaag hebben over de site http://www.designer-vintage.com/. De site waar je je authentieke designer spullen kunt verkopen en kopen. In tijden van (mode)recessie een uitkomst voor de echte fashionlover. En voor het goede doel vind je op deze site nog een charity shop van Orange babies. Alles spullen die je in deze webshop kunt kopen zijn gedoneerd en de opbrengsten gaan naar het goede doel Orange Babies.

Maar even terug naar de real stuff. Je kunt kleding, tassen, shoenen kopen van meer dan honderd designers. Laarzen van Manolo, pumps van Jimmy Choo, Tassen van Chanel, jurken van Pucci en Marni, jeans van Blue Blood en ga zo maar door. En regelmatig hangen de prijskaartjes er nog aan. Van dat laatste word ik pas afgunstig. Als dat mij al eens een keer overkomt blijft het toch echt bij een te klein gekocht H&M"etje.

De site bevat een uitgebreide instructie hoe je je spullen moet verkopen en zo goed mogelijk kunt presenteren en fotograferen. De kosten van een advertenitie zijn 5 euro voor een stuk dat tot 50 euro moet opbrengen, 10 euro voor een item dat duurder is dan 150 euro. Verder zijn er nog wat speciale deals te maken als je je advertentie in de spotlight wilt zetten.

Voor kopers ziet de site er overzichterlijk uit zonder dat je te veel informatie krijgt waar je niets mee kunt maar wel doorheen moet, zoals bijvoorbeeld op Marktplaats. Je kunt de spullen goed uitzoeken op maat, prijs en kleur. Je kun took VIP worden en dan heb je de eerste keus om de nieuwe advertenties te bekijken.

Er is een Kids shop voor het modebewuste kroost, Dus ook als moderne moeder kom je aan je trekken voor in elk geval minder euro's dan je er in de winkel voor zou moeten betalen. En het grote voordeel van echte designer kleding is dat het jaren later nog niet outdated is als je de goede stukken kiest.

Dus ladies, dress more for less! Ik vind het een goede site met mooie spullen. Helaas zijn een aantal items, zoals de tassen nog steeds erg duur........... maar ik wacht geduldig tot "mijn" tas voorbij komt!

Veel plezier!

Jellie

Geen opmerkingen: